Gecertificeerde beoordelingen van klanten van Ardèche Camping

Wenst u de commentaren te lezen van klanten van Ardèche Camping?

Hier is een lijst van recensies geschreven door klanten na hun verblijf op onze camping in Privas.

  • 8.60 / 10

    gerwin - Hardenberg

    Type verblijf
    Gezin met jonge kinderen

    Accommodatie
    Emplacement voiture + électricité

    Verblijfsperiode
    Augustus 2013 - 9 dagen

    Gedetailleerde aantekening
    Commentaren

    Algemeen

    Onthaal

    Diensten

    Accommodatie

    Comfort

    Netheid

    Activiteiten voor kinderen

    Prijs/kwaliteit verhouding

    Beoordeling van de accommodatie

    gras, ruime plaats

    minder privacy

    Algemeen

    Grasoppervlakte, overzichtelijk, speeltoestellen, zwembaden,
    hygiene,

    weinig privacy op sommige plaatsen.

  • 8.20 / 10

    Tim - Beverwijk

    Type verblijf
    Gezin met jonge kinderen

    Accommodatie
    Emplacement voiture + électricité

    Verblijfsperiode
    Juli 2013 - 14 dagen

    Gedetailleerde aantekening
    Commentaren

    Algemeen

    Onthaal

    Diensten

    Accommodatie

    Comfort

    Netheid

    Activiteiten voor kinderen

    Prijs/kwaliteit verhouding

    Beoordeling van de accommodatie

    De plekken waren behoorlijk groot. Wij konden makkelijk de tent en twee kleine pup tentjes kwijt.

    Algemeen

    de sanitair gebouwen werden goed schoongehouden. De plek waar we stonden was perfect, heel veel schaduw. De camping was heel overzichtelijk.

  • 8.90 / 10

    Jeroen - Alphen aan den Rijn

    Type verblijf
    Gezin met jonge kinderen

    Accommodatie
    Emplacement voiture + électricité

    Verblijfsperiode
    Juli 2013 - 20 dagen

    Gedetailleerde aantekening
    Commentaren

    Algemeen

    Onthaal

    Diensten

    Accommodatie

    Comfort

    Netheid

    Activiteiten voor kinderen

    Prijs/kwaliteit verhouding

    Beoordeling van de accommodatie

    Onze plek was perfect. Ruime plek, fijne locatie. Dichtbij toiletgebouw en geen overlast van de muziek later in de avond

    Op onze plek geen minpunten

    Algemeen

    Wij stonden op een goede plek! (18) s'avonds geen overlast van animatie, vlakbij toiletgebouw, voldoende schaduw. Er waren mindere plekken. Voldoende voor de kinderen te doen, vriendelijk personeel. Vlakbij de camping een supermarkt.

    In het hoogseizoen is het zwembad wel aan de kleine kant voor het aantal gasten. Ligbedden waren snel bezet. Ook hielden mensen een liggend bezet en gingen dan lunchen bij de tent.

  • 6.80 / 10

    Daniel - Sneek

    Type verblijf
    Gezin met jonge kinderen

    Accommodatie
    Emplacement voiture + électricité

    Verblijfsperiode
    Juli 2013 - 12 dagen

    Gedetailleerde aantekening
    Commentaren

    Algemeen

    Onthaal

    Diensten

    Accommodatie

    Comfort

    Netheid

    Activiteiten voor kinderen

    Prijs/kwaliteit verhouding

    Beoordeling van de accommodatie

    Nvt

    Nvt

    Algemeen

    Nvt

    Nvt

  • 7.90 / 10

    Hans - Montfoort

    Type verblijf
    Gezin met jonge kinderen

    Accommodatie
    Emplacement voiture + électricité

    Verblijfsperiode
    Juli 2013 - 16 dagen

    Gedetailleerde aantekening
    Commentaren

    Algemeen

    Onthaal

    Diensten

    Accommodatie

    Comfort

    Netheid

    Activiteiten voor kinderen

    Prijs/kwaliteit verhouding

    Beoordeling van de accommodatie

    ruime plekken
    open plekken waardoor je ook je buren kunt zien (in plaats van grote hagen om iedere plek)
    voldoende schaduw aanwezig

    de staanplaats was niet geheel vlak waardoor we onze voortent niet hebben opgezet.

    Algemeen

    mooi zwembad
    schoon en functioneel sanitair gebouw
    gelegen naast / aan een leuk riviertje
    tegenover een grote supermarkt
    restaurant op de camping

    sanitair gebouw: douches na drukte vaak koud en de toiletten voelden niet stevig aan (je wipte omhoog als iemand op een ander toilet ging zitten) en miste een wc bril
    Op de een of andere manier was de bar inefficiënt. Personeel deed haar best maar het duurde vaak erg lang met lange wachttijden tot gevolg

  • 7.20 / 10

    P.W. - Hengelo ov.

    Type verblijf
    Gezin met jonge kinderen

    Accommodatie
    Chalet Nemo 20m² - 2 chambres (jour d'arrivée libre)

    Verblijfsperiode
    Juli 2013 - 13 dagen

    Gedetailleerde aantekening
    Commentaren

    Algemeen

    Onthaal

    Diensten

    Accommodatie

    Comfort

    Netheid

    Activiteiten voor kinderen

    Prijs/kwaliteit verhouding

    Beoordeling van de accommodatie

    Vrij nieuw en schoon

    Klein

    Algemeen

    Klein maar compleet

    Geen

  • 7.80 / 10

    Edith - Apeldoorn

    Type verblijf
    Gezin met jonge kinderen

    Accommodatie
    Emplacement voiture + électricité

    Verblijfsperiode
    Juli 2013 - 18 dagen

    Gedetailleerde aantekening
    Commentaren

    Algemeen

    Onthaal

    Diensten

    Accommodatie

    Comfort

    Netheid

    Activiteiten voor kinderen

    Prijs/kwaliteit verhouding

    Beoordeling van de accommodatie

    Gezellige overzichtelijke camping. Voor de kinderen (6 en 8) erg geslaagd. Gezellig zwembad, ligbedjes voor de ouders, een springkussen en trampoline. Het terras is gezellig gelegen en met een lekker drankje heb je overzicht op het zwembad en andere activiteiten voor de kinderen, dat vonden wij goed geregeld! Animatie was prima voor kids en sportende ouders.

    Over het algemeen zijn wij erg tevreden over de camping en alle faciliteiten. Als minpunt hebben wij de service en het eten in het restaurant van de camping ervaren. Het duurde echt te lang voordat het eten kwam, als de een het op had moest de ander zijn hoofdgerecht nog krijgen, echt lekker was het ook niet. Bij douchen in de 'spits' riskeerde je een wisseldouche.

    Algemeen

    Leuke vakantie gehad, vriendelijk ontvangen bij de receptie, overzichtelijke, niet te grote camping, prima voor ons gezin met twee kinderen van 6 en 8 jaar. Het zwembad en het riviertje direct achter de camping gelegen hebben veel gezellig vertier opgeleverd.

    Er is veel verschil in plek als je met eigen tent of caravan komt, ofwel je hebt een mooie ruime plek maar je kan ook terecht komen op een kleinere plek waar je erg dicht op de buren zit.

  • 8.10 / 10

    Johan - Eerbeek

    Type verblijf
    Gezin met jonge kinderen

    Accommodatie
    Chalet Gitotel Morea 24m² - 2 chambres

    Verblijfsperiode
    Juli 2013 - 14 dagen

    Gedetailleerde aantekening

    Algemeen

    Onthaal

    Diensten

    Accommodatie

    Comfort

    Netheid

    Activiteiten voor kinderen

    Prijs/kwaliteit verhouding